Default graphics options

For notifying us of what you believe are bugs or errors in EViews.
Please ensure your copy of EViews is up-to-date before posting.

Moderators: EViews Gareth, EViews Moderator

jthodge
Posts: 77
Joined: Tue Oct 21, 2008 5:52 am

Default graphics options

Postby jthodge » Tue Oct 21, 2008 6:10 am

I'm trying to change the default attribute of line graphs to Lines & Symbols using the Options -> Graphics Default menu option. Under the Line/Symbol tab, I changed the first four series to be "Line & Symbol" and left all other attributes the same.

However, after I clicked OK, all my graphs still revert to the "Line Only" style, no matter whether I'm graphing a single series or multiple series.

Is there something I'm missing or is this a potential bug?

EViews Pamela
EViews Developer
Posts: 54
Joined: Wed Sep 17, 2008 2:52 pm

Re: Default graphics options

Postby EViews Pamela » Tue Oct 21, 2008 11:31 am

Line/Symbol selection should be picked up by new graphs. This is a bug that we're looking into.

EViews Gareth
Fe ddaethom, fe welon, fe amcangyfrifon
Posts: 12291
Joined: Tue Sep 16, 2008 5:38 pm

Re: Default graphics options

Postby EViews Gareth » Tue Oct 21, 2008 4:49 pm

Think we've fixed it. Please grab the latest patch
Follow us on Twitter @IHSEViews


Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests