non-existent fetch instruction

For notifying us of what you believe are bugs or errors in EViews.
Please ensure your copy of EViews is up-to-date before posting.

Moderators: EViews Gareth, EViews Moderator

terrya
Posts: 107
Joined: Wed Aug 26, 2009 2:37 pm

non-existent fetch instruction

Postby terrya » Tue Oct 05, 2010 11:27 pm

I'm estimating an SVAR that includes the Fed Funds Rate (FedFR in program). When the program asks for the impulse responses to the shock related to FedFR to be graphed, an error message is displayed that claims that the fetch from the FRED data base is invalid, even though no fetch has been requested. When the stored SVAR itself is used for the impulse responses for FedFR, they are displayed without problem. This appears to be a bug.

Incidentally, I get all the data from an Excel spreadsheet. I estimate an SVAR with different restrictions prior to the crash that also involves FedFR without any problems. The graphed responses are displayed without any problems.

EViews Gareth
Fe ddaethom, fe welon, fe amcangyfrifon
Posts: 12339
Joined: Tue Sep 16, 2008 5:38 pm

non-existent fetch instruction

Postby EViews Gareth » Wed Oct 06, 2010 12:08 am

You've probably typed in a name that doesn't exist in your workfile, and you have database autosearch on, and you have FRED as your default database.
Follow us on Twitter @IHSEViews

terrya
Posts: 107
Joined: Wed Aug 26, 2009 2:37 pm

Re: non-existent fetch instruction

Postby terrya » Wed Oct 06, 2010 1:37 am

Even though I couldn't see the error, I think that was the case as I retyped the code and the problem has disappeared. Thanks.


Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests