logmode

For notifying us of what you believe are bugs or errors in EViews.
Please ensure your copy of EViews is up-to-date before posting.

Moderators: EViews Gareth, EViews Moderator

tvonbrasch
Posts: 284
Joined: Fri Apr 15, 2011 5:35 am

logmode

Postby tvonbrasch » Thu Aug 10, 2017 6:47 am

Hi

I am having trouble with the logmode command

when I use the command

Code: Select all

logmode(autosave=on,  float) all


i can see some information in the log window when the program is running, but the log window becomes empty when the program finishes. why is this?
Thomas
Eviews 10 Jul 27

EViews Steve
EViews Developer
Posts: 443
Joined: Tue Sep 16, 2008 3:00 pm
Location: Irvine, CA

Re: logmode

Postby EViews Steve » Thu Aug 10, 2017 7:18 am

I'm using EViews 10 Aug 7 2017 build and I can't seem to recreate the error. Here's my test program:

Code: Select all

logmode(autosave=on, float) all
create u 10
series x = rnd


Does this cause a problem on your build? If so, try updating to the latest patch.

EViews Jason
EViews Developer
Posts: 672
Joined: Tue Sep 16, 2008 3:50 pm

Re: logmode

Postby EViews Jason » Thu Aug 10, 2017 7:39 am

Can you post more of your program or send it to support@eviews.com?

We are not seeing the reported behavior.

tvonbrasch
Posts: 284
Joined: Fri Apr 15, 2011 5:35 am

Re: logmode

Postby tvonbrasch » Thu Aug 10, 2017 9:49 am

Eviews 10 Aug 7, that is not official yet, is it?

The version I have is Eviews 10 July 27.

I think the problem is caused by the rgets addin made by Gareth....?

Try the code

Code: Select all

close @all
%dir=@runpath
cd  %dir

logmode(autosave=on,  float) all

wfopen .\macrobond

pageselect m


smpl 2002 @last

   rgets(eq=eq_kpi,arlags=1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12) dlog(kpi) c


It is as if the rgets command deletes the log-file.
Thomas

EViews Steve
EViews Developer
Posts: 443
Joined: Tue Sep 16, 2008 3:00 pm
Location: Irvine, CA

Re: logmode

Postby EViews Steve » Thu Aug 10, 2017 9:58 am

Found the problem.

RGETS internally tries to adjust the logmode. That seems to clear the current log window. I'll look into it and let you know when we have a fix.

tvonbrasch
Posts: 284
Joined: Fri Apr 15, 2011 5:35 am

Re: logmode

Postby tvonbrasch » Thu Aug 10, 2017 10:09 am

Excellent, thanks!
Thomas


Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: nupogodi and 4 guests