Part of label disappear in "addarrow"

For notifying us of what you believe are bugs or errors in EViews.
Please ensure your copy of EViews is up-to-date before posting.

Moderators: EViews Gareth, EViews Moderator

johansamuelsson
Posts: 140
Joined: Thu Mar 03, 2011 10:07 pm
Contact:

Part of label disappear in "addarrow"

Postby johansamuelsson » Wed Mar 09, 2016 11:59 am

Hi

When i'm writing a label to a arrow with decimal point everything it's ok.

But when using decimal comma instead all figures after the comma-sign and the comma-sign disappear. The same phenomena if I write ordinary text with comma. I could use quotes around the text but then the quotes are visible (not so nice)

Se code and graf for example. Maybe a bug?

Regards Johan

Code: Select all

WfCreate annual 2000 2015
Series a1
a1.adjust = 1 .. 10
Graph g.line a1

!pos1 = g.@axispos(2003,"b")
!tmp = @Elem(a1,"2003")
!pos2 = g.@axispos(!tmp,"l")
g.addarrow pos(1,1,!pos1,!pos2) label(3.41) labelpos(horz) ' Label ok

!pos3 = g.@axispos(2006,"b")
!tmp = @Elem(a1,"2006")
!pos4 = g.@axispos(!tmp,"l")
g.addarrow pos(2,1,!pos3,!pos4) label(3,41) labelpos(horz) ' Label not ok

!pos3 = g.@axispos(2009,"b")
!tmp = @Elem(a1,"2009")
!pos4 = g.@axispos(!tmp,"l")
g.addarrow pos(3,1,!pos3,!pos4) label(a, b and c) labelpos(horz) ' Label not ok

!pos3 = g.@axispos(2012,"b")
!tmp = @Elem(a1,"2012")
!pos4 = g.@axispos(!tmp,"l")
g.addarrow pos(5,1,!pos3,!pos4) label("a, b and c") labelpos(horz) ' Label half ok

Show g


g.gif
g.gif (13.15 KiB) Viewed 1344 times

EViews Jason
EViews Developer
Posts: 764
Joined: Tue Sep 16, 2008 3:50 pm

Re: Part of label disappear in "addarrow"

Postby EViews Jason » Thu Mar 10, 2016 10:54 am

It will be fixed in the next patch


Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests