Save results output

For requesting general information about EViews, sharing your own tips and tricks, and information on EViews training or guides.

Moderators: EViews Gareth, EViews Moderator

stefanp
Posts: 40
Joined: Wed Sep 30, 2015 12:24 am

Save results output

Postby stefanp » Wed Sep 30, 2015 12:33 am

Hey eviews community,

I am super new to eviews and have just been playing around with some data sets a bit.

I was wondering how to save the output tables (e.g. coavariance matrix). Of course, I can save the workfile. However, when I open it again, it only contains the data set (or at least, only the data set is shown) and I cannot find the covaricane matrix again.

It's probably a stupid question.

thanks and regards

EViews Gareth
Fe ddaethom, fe welon, fe amcangyfrifon
Posts: 11262
Joined: Tue Sep 16, 2008 5:38 pm

Re: Save results output

Postby EViews Gareth » Wed Sep 30, 2015 8:02 am

Use the freeze button whenever you are looking at output you would like to save.
Follow us on Twitter @IHSEViews

stefanp
Posts: 40
Joined: Wed Sep 30, 2015 12:24 am

Re: Save results output

Postby stefanp » Thu Oct 01, 2015 5:59 am

I know I can freeze the resulting tables. However, I still did not manage to save the tables properly and open them at another time. I would like to save, say 4 tables, at the time and open these tables again with Eviews.

So far I have been taking snapshots of the tables, but this is not exactly what I had in mind

EViews Gareth
Fe ddaethom, fe welon, fe amcangyfrifon
Posts: 11262
Joined: Tue Sep 16, 2008 5:38 pm

Re: Save results output

Postby EViews Gareth » Thu Oct 01, 2015 7:01 am

After freezing hit the name button to give the tables names.
Follow us on Twitter @IHSEViews

stefanp
Posts: 40
Joined: Wed Sep 30, 2015 12:24 am

Re: Save results output

Postby stefanp » Fri Oct 02, 2015 1:58 am

That makes it a lot easier.

Thanks!

Ella
Posts: 6
Joined: Fri Nov 25, 2016 3:28 am

Re: Save results output

Postby Ella » Sun Nov 27, 2016 3:16 am

Thank you very much Eviews Gareth you helped me (specially when using switching regime model)
,
EViews Gareth wrote:After freezing hit the name button to give the tables names.


Return to “General Information and Tips and Tricks”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests