setting solution sample for a model

For questions regarding programming in the EViews programming language.

Moderators: EViews Gareth, EViews Jason, EViews Moderator, EViews Matt

hasan1
Posts: 4
Joined: Mon Aug 05, 2019 1:18 pm

setting solution sample for a model

Postby hasan1 » Thu Aug 15, 2019 8:54 pm

Hi All, quick question.

Is there a way to set the solution sample as an option inside the following command?

model_name.solveopt(options)

Thanks in advance!

hasan1
Posts: 4
Joined: Mon Aug 05, 2019 1:18 pm

Re: setting solution sample for a model

Postby hasan1 » Thu Aug 15, 2019 8:56 pm

I know how to set it separately with "smpl"

EViews Matt
EViews Developer
Posts: 400
Joined: Thu Apr 25, 2013 7:48 pm

Re: setting solution sample for a model

Postby EViews Matt » Fri Aug 16, 2019 9:22 am

Hello,

No, I'm afraid not.


Return to “Programming”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests