Error No Lag Specification Provided

For questions regarding programming in the EViews programming language.

Moderators: EViews Gareth, EViews Jason, EViews Moderator

boonheng
Posts: 2
Joined: Sun Sep 03, 2017 7:23 pm

Error No Lag Specification Provided

Postby boonheng » Sun Sep 03, 2017 8:30 pm

Hi all,

Thank you in advance for all comments and help!
I am trying to write the code for a vecm.

I ran
var VECM
VECM.append(coint) b(1,2)=-2, b(1,1)=1
VECM.ec(a,1,restrict) 1 1 log(x) log(y) @dlog(z(-0)) dlog(z(-2))

and i got an error which says no lag specification provided for VAR estimation in "Do_VECM.EC(a,1,restrict) 1 1 log(x) log(y) @dlog(z(-0)) dlog(z(-2))".

Didn't I already specifiy the lag pairs of 1 1?

All help is appreciated!

EViews Gareth
Fe ddaethom, fe welon, fe amcangyfrifon
Posts: 11378
Joined: Tue Sep 16, 2008 5:38 pm

Re: Error No Lag Specification Provided

Postby EViews Gareth » Sun Sep 03, 2017 8:39 pm

Nothing wrong with that code. The following works just fine.

Code: Select all

wfcreate u 100
series y=rnd
series x=rnd
series z=rnd

var VECM
VECM.append(coint) b(1,2)=-2, b(1,1)=1
VECM.ec(a,1,restrict) 1 1 log(x) log(y) @dlog(z(-0)) dlog(z(-2))
Follow us on Twitter @IHSEViews

boonheng
Posts: 2
Joined: Sun Sep 03, 2017 7:23 pm

Re: Error No Lag Specification Provided

Postby boonheng » Sun Sep 03, 2017 11:27 pm

I had a space in between my ec and the (.
Thank you very much for your help!


Return to “Programming”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] and 5 guests