Change alpha series truncation with code

For questions regarding programming in the EViews programming language.

Moderators: EViews Gareth, EViews Jason, EViews Moderator, EViews Matt

pelleenglund
Posts: 19
Joined: Fri Sep 16, 2016 6:35 am

Change alpha series truncation with code

Postby pelleenglund » Mon Sep 19, 2016 2:14 am

Hi!

I wonder if there is a way to change maximum length in a alpha series from code? Instead of using the Option/Alpha Truncation menu.

Thanks in advance!
Pelle

EViews Gareth
Fe ddaethom, fe welon, fe amcangyfrifon
Posts: 12339
Joined: Tue Sep 16, 2008 5:38 pm

Re: Change alpha series truncation with code

Postby EViews Gareth » Mon Sep 19, 2016 6:25 am

No.
Follow us on Twitter @IHSEViews

johansamuelsson
Posts: 140
Joined: Thu Mar 03, 2011 10:07 pm
Contact:

Re: Change alpha series truncation with code

Postby johansamuelsson » Mon Sep 19, 2016 7:52 am

Yes, there may be a way

Code: Select all

%p1 = @Env("APPDATA")+"\Quantitative Micro Software\EViews\"
%p2 = %p1+"EViews32.ini"
SavePrgIni(file=%p2) [Options]"Alpha Truncate" 800
OptSet {%p1}


Regards Johan

EViews Gareth
Fe ddaethom, fe welon, fe amcangyfrifon
Posts: 12339
Joined: Tue Sep 16, 2008 5:38 pm

Re: Change alpha series truncation with code

Postby EViews Gareth » Mon Sep 19, 2016 7:56 am

Clever.
Follow us on Twitter @IHSEViews

pelleenglund
Posts: 19
Joined: Fri Sep 16, 2016 6:35 am

Re: Change alpha series truncation with code

Postby pelleenglund » Tue Sep 20, 2016 2:29 am

Tack Johan! /FiD :)


Return to “Programming”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests