Adjusted Sample Changing from one system to another

For technical questions regarding estimation of single equations, systems, VARs, Factor analysis and State Space Models in EViews. General econometric questions and advice should go in the Econometric Discussions forum.

Moderators: EViews Gareth, EViews Moderator

saranya
Posts: 33
Joined: Wed Nov 16, 2016 5:51 am

Adjusted Sample Changing from one system to another

Postby saranya » Thu Jun 14, 2018 2:36 am

Hi,

How is the adjusted sample determined in EViews when I run a stepwise regression? I included the same set of variables in 2 different systems (computers)- using the selection method as forward and asked the system to select 3 variables. When I look into the results from them, I see that the sample adjusted is different in each of them. How is the adjusted sample determined by the software? Any help will be appreciated. Thanks in advance.

EViews Gareth
Fe ddaethom, fe welon, fe amcangyfrifon
Posts: 11811
Joined: Tue Sep 16, 2008 5:38 pm

Re: Adjusted Sample Changing from one system to another

Postby EViews Gareth » Thu Jun 14, 2018 6:06 am

Just knocks off NAs from the start and end.
Follow us on Twitter @IHSEViews


Return to “Estimation”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 8 guests